header

Privacy Policy

Installatiekostencursus.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u van informatie te voorzien indien u hierom vraagt. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Installatiekostencursus.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of aan derden ter beschikking stellen.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Installatiekostencursus.nl zal uw gegevens niet verkopen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Installatiekostencursus.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval van wijziging van onze Privacy Policy, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.